70 tals fest

7 tips till att klä sig till en 70-tals fest.

AD

Så ska du en sjuttiotalet part och du inte vet vad du ska bära. Inga problem. Denna artikel kommer att guida dig genom stegen för appretering som du har varit där och gjort det. Här är hur man klär sig för en 70-tals fest.

1. Börja överst--överst i ditt huvud, dvs. Om du vill klä som du tänker en sjuttiotalet part, bör du börja genom att välja en frisyr från den eran. Populära sedan var långa, raka utseende, Shag, Afro och mullet.

2. Flytta ned en bit och fokusera på dina öron nästa. Du kanske vill bära ett par fred symbolen örhängen att få att 70-talet ser ut. En matchande fred symbolen halsband skulle också gå bra med din sjuttiotalet outfit. Pärlor var populära på 1970-talet, så bär en beaded choker är något annat att överväga. Du kan också knyta en färgglad scarf runt din panna för att hippie utseende.

3 Försök med en lös blouse med "ängel" ärmar att bell ut längst ned i ärmen. Denna stil var en hit på 1970-talet. En poncho är ett annat val, eller en tie-dyed tröja, bonden blus eller Grimma top. Om du är en kille, kan du bära tröjan har en tie-dye eller en armé kavaj.

4 Bära ett par bell-bottom byxor. Bell-Bottom byxor var trendiga på 1970-talet och var bärs av både män och kvinnor. Du skulle också kunna överväga bär ett par denim overaller eller snäva Manchester slacks. Om du är en kvinna, får du vill bära ett par gaucho byxor. Höft-hugger byxor, byxor med PIN-kod ränder och hot pants var stora på 1970-talet, även så att något av dessa format kommer att passa sjuttiotalet tema.

5 Bära en maxi klänning, bonden kjol eller en granny klänning.

6 Pläterade fötterna i stövlar. Stövlar var heta på 1970-talet. De fungerar speciellt bra om du klädd gaucho byxor. Plattformen skor var precis lika populär som stövlar på 1970-talet, så du kanske vill bära ett par av dessa stora skor för parten.

7 Tänka, agera och tala som om du är tillbaka på 1970-talet